Investeringsrådgivning

Spanien har massor att erbjuda, det är inte bara (clima y cocina).

Det finns många vackra regioner att utforska Wikipedia har en bra sida om de olika regionerna. Den Spanska solkusten har mycket att erbjuda.

Det har blivit vanligare att köpa en fastighet och hyra ut den när man inte nyttjar den själv. Behöver ni hjälp att hitta objekt eller kontakt med bank, vattenbolag, elbolag, sophantering eller myndighetskontakter i Spanien kan jag hjälpa er. 

1

Börja bestämma vad syftet är med investeringen.

Är syftet att köpa ett sommarhus och hyra ut för att täcka kostnaderna eller är det att köpa ett ställe där ni kan dra er tillbaka?

2

Börja med att titta vilket område som passar er. Förhasta er inte, bäst är att åka ner och hyra en bil och köra runt i den region som lockar mest.

Kontakta mig så kan jag lämna förslag på olika turer.

3

När ni hittat regionen ni tycker är intressant, gör en "kravlista" Exempel.  Fundera på hur mycket ni vill investera och stäm av mot er lista. Använd "meddelande" om ni vill ha hjälp med m2 priser.

4

När ni kommit till detta steget kan ni höra av er så ska jag hjälpa er med checklistor och de kontakterna ni kommer att behöver.  Klicka på knappen till höger där beskriver jag husköparprocessen i stort.